DISCOVER YOUR DATA!

Welkom bij Coney! Wij zijn een data driven Accountants & Analytics & Solutions kantoor met een onderscheidend geluid en karakter. 

We zijn gespecialiseerd in de controle van de jaarrekening , het ondersteunen van groeiende MKB ondernemingen met iAccountancy en helpen ondernemingen met business analytics en continuous monitoring vraagstukken. 

Wij zetten de nieuwste data-analyse, process mining en dashboarding technologie in. We hebben geïnvesteerd in een ConeyDataFactory, ons eigen Analytics Platform, dat onze audits en analytics projecten ondersteund.

Ter ondersteuning van onze data-driven benadering verkopen wij ook data-analyse en process mining software oplossingen (data engines en desktop) aan ondernemingen die zelf willen investeren in een Analytics Platform. Hiernaast verzorgen wij data-driven trainingen en workshops voor professionals en studenten. Samenwerken is hét succes onder Coney.
[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

VACATURES

Welkom bij het meest data driven, people minded kantoor van Nederland. Wij zijn een boutique kantoor, technologie minded, geïnteresseerd in mens achter de cijfers. We hebben een gedreven team. Coney staat bekend in de markt als het kantoor wat niet alleen over data-analyse en innovatie praat, maar het ook écht doet.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste opdrachtleider die ons audit team komt versterken. Met onze data-driven aanpak richten wij ons primair op MKB+ ondernemingen die openstaan voor onze controle-aanpak met hierin veel ruimte voor data-analyse en visualisaties van onze bevindingen

VACATURES

Wat wij doen:

ANALYTICS

DIENSTEN

Elk bedrijf genereert data. Onze analisten helpen jou deze data om te zetten in waardevolle inzichten!

DATA-DRIVEN

AUDIT & iACCOUNTANCY

Data driven financial audits & iAccountancy.

DATA-DRIVEN

SOLUTIONS

Zelf aan de slag met data-analyse? Wij leveren data-analyse, process mining en GRC software.

DATA-DRIVEN

ACADEMY

Jouw data-analyse of process mining kennis vergroten? Volg een inspirerende training aan de Coney Academy!

Assurance Everyday, For All Relevant Stakeholders

Meer weten over de visie van Coney? Lees dan ons visiedocument waarin Pieter de Kok en Marco Hill ingaan op de ontwikkelingen binnen het business assurance domein en de rol die Coney in dit domein speelt.

DOWNLOAD ONS VISIEDOCUMENT

Over ons:

ONS DNA

Bekijk hier wat onze drijfveren zijn en ontdek hoe wij zijn gekomen waar wij nu staan.

VACATURES

Kun jij iets toevoegen aan het groeiende Coney-team? Solliciteer dan direct op één van de vacatures!

BLOG

Behoefte aan data-driven inspiratie en discussie? Bekijk dan nu ons blog en laat een berichtje achter!

EVENTS

Naast trainingen organiseert Coney ook regelmatig inspirerende events en MeetUps.