In Control3.0

Interne beheersing, interne controle, gewoon “in control” als fundament onder een goed georganiseerde onderneming.

Voortdurende veranderingen in wet-en regelgeving, marktontwikkelingen en technologie, vereisen ook dat MKB+ bedrijven beter ‘in control’ zijn over hun risico’s, prestaties en operaties. Dit vereist een continue bewaking.

Coney Assurance ondersteund MKB+ ondernemingen met het data driven inrichten van deze ’in control’ systemen. Denk hierbij aan alert systemen rondom kritische transactiestromen, inzicht in financiele prestaties en bedrijfsprocessen.

De onderneming is in de lead, wij denken en helpen mee.

Slim sturen, inzicht krijgen in prestaties, risico’s en controls is het doel.

Dit doen we altijd in samenwerking met teamleden van onze clienten en ligt vaak in het verlengde van onze natuurlijke adviesfunctie als externe auditors.

Uiteraard zetten we onze kennis en data driven mindset ook in bij MKB+ bedrijven die reeds een ander accountantskantoor hebben voor de controle van de jaarrekening. In deze driehoek is het ook prima samenwerken.

“In control” projecten bestaan uit kennisdelingsessies (workshops), het adviseren en inrichten van data driven controls of het aanscherpen (hergebruiken) van bestaande interne controls. Ons 3.0 accountancyteam bestaat uit ervaren auditors, data-analisten en interne beheersing professionals.

We leren MKB+ ondernemers om op een data driven manier “in control” te zijn.

Dit zijn projecten die we in logische stappen opbouwen, de focus ligt op het tijdig bewaken van risico’s, prestaties en werking van interne controles en hier verbetering, aanscherping in aanbrengen.

Red Alerts & Exceptions op transactieniveau zijn de uitkomsten van “in control” systemen.

Montoring, Oorzaakanalyses en Opvolging gaan hand in hand. Data driven ‘in control’.

We zien een transformatie van handmatige checks & balances naar data-driven “in control”. Ons betreft zetten bedrijven steeds meer data-analyse in om sneller, beter grip te krijgen op risico’s, prestaties en werking van interne controle.

Meer weten?

Op de hoogte blijven van Coney?

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

15 jaar Coney

Met Coney BV zijn we In Control 3.0 in het #GovernanceRiskControl domein gestart, interne controle slimmer maken, gebruik maken van data-analyse. #continuousmonitoring #ongoingmonitoring Hierna met Coney Assurance BV een AFM vergunning aangevraagd en gestart met data-analyse integr
Read More

Hallo wereld.

Welcome to Coney Network. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
Read More