Insourcing & Co-sourcing Data Analyse

Het DNA van Coney is ontdekken, delen van inzichten en kennis, samenwerken, gebaseerd op data-analyse, process mining en data visualisatie. Dit doen we sinds 2005.

We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in een flexibel, ervaren data-analyse team dat goed kan samenwerken met uiteenlopende professionals. Wij zijn altijd samen op zoek naar antwoorden in de data. We bedienen uiteenlopende opdrachtgevers, onze teamleden worden snel onderdeel van het klantteam.

We zijn geen detacheerder. We werken vanuit ons eigen DNA, met Coney data-analisten die we intensief hebben opgeleid, voorzien van de nieuwste data-analyse technologie en intern zijn getraind. Binnen het Coney team beschikken we over kennis van Machine Learning en realistische Artificial Intelligence toepassingen.

We werken op twee manieren samen met opdrachtgevers die op zoek zijn naar data-analyse suppport.

Insourcing
We hebben een eigen ConeyDataFactory opgebouwd. In deze omgeving gebruiken we de nieuwste data-analyse software en hebben we beveiligde client omgevingen ingericht.
Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen met het gehele traject van data ontsluiting, data validaties, data-analyses, visualisaties en uiteraard relevante rapportages. Dit laatste kan bijvoorbeeld via een Tableau Dashboard of we sluiten aan op gewenste rapportage format van onze opdrachtgevers.
De Wat en Hoe en met Welke Frequentie vraag rondom de gewenste data-analyses werken we samen vooraf uit. Het insourcen van data-analyse projecten doen we sinds de start van Coney in 2005. We hebben een groot aantal data-analyse projecten geinsourced de afgelopen jaren.

Co-sourcing
Er zijn ook opdrachtgevers die graag zien dat wij binnen lopende projecten, met inzet van Coney data-analisten, flexibele ondersteuning kunnen bieden.
Voor ons team is dit geen enkel probleem, één dag in de week, de maand, of een aantal dagen, wij passen ons aan en worden snel onderdeel van teams van onze opdrachtgevers. We brengen onze data-analyse kennis mee, we kunnen onze data-analyse tools meenemen of gebruiken de oplossingen van onze opdrachtgevers. Onze DNA blijft hetzelfde: samenwerken, kennisdelen, data driven.

DE VOORDELEN VAN OUTSOURCING

  • Inzet nieuwste data-technologie, geen eigen investering in data-tools, data platforms en kennis
  • Ervaren data-analisten die goed kunnen samenwerken, actief meedenken
  • Heldere afspraken over frequentie analyses
  • Volledige ontzorging van data-ontsluiting tot rapportage
  • Faire tarieven

DE VOORDELEN VAN CO-SOURCING

  • Toegang tot nieuwste data-technologie en kennis
  • Ervaren data-analisten die goed kunnen samenwerken, actief meedenken
  • Maximaal flexibel, Coney past zich aan op doorlooptijd project klanten
  • Faire tarieven

Meer weten?

NEEM CONTACT OP